Webshop

Je hebt een mooi interieur, strak, bont, modern of misschien klassiek, maar er mist nog iets wat jouw interieur echt uniek maakt. Originele wanddecoratie voor aan je muur!

Mijn vrije werk is in hoge kwaliteit te bestellen op diverse mooie materialen, zoals canvas, aluminium, hout, fotoprint of Xpozer. Of wat dacht je van een panorama of landschap als fotobehang, levensgroot in bijvoorbeeld je slaapkamer of kantoor.

Via http://paradoxdesign.werkaandemuur.nl zijn mijn foto’s direct te bestellen en vind je een compleet overzicht van alle mogelijkheden en materialen. Uiteraard is deze webshop geheel veilig en voorzien van het thuiswinkel waarborg en is de verzending geheel gratis.

 

Dat is weer eens wat anders dan de standaard wanddecoratie van IKEA  die je overal al tegenkomt! Neem een kijkje in mijn shop hieronder verdeelt in een aantal categorieën. Vind je een foto in mijn portfolio maar staat deze niet in de webshop? Misschien heb je wel wat specifieke wensen? Laat het even weten via studio@paradoxdesign.nl of via het formulier op deze site.

Bekijk hier de volgende albums:

Uitgelicht: Drieluik Ganzen

Een wonderlijk schouwspel van ganzen in actie in zwart-wit/oranje dat ook in losse delen te koop is.