Timelapse fotografie

Timelapse

Samen met TRIGGER Timelapse en Boumedia ontwikkelde Studio Paradox Design een timelapse systeem voor (ultra) langlopende projecten. Met onze “proven technology” maken we registraties van langdurig lopende projecten zoals bijvoorbeeld de bouw van boorplatformen en andere constructie projecten. Dit weersbestendig systeem heeft zich inmiddels bewezen in het wisselende Hollandse klimaat en is op verschillende extreme locaties ingezet.

Deze timelapse movies zijn een geweldige registratie van de totstandkoming van een mooi product maar kunnen ook worden ingezet om processen achteraf te analyseren. Andere projecten waarbij een timelapse registratie goed van pas zou komen zijn bijvoorbeeld de bouw van een nieuwe wijk, je nieuwe huis of de opbouw van een evenement.

Uiteraard maken wij alleen gebruik van  high end apparatuur en “schieten” in een zo hoog mogelijke kwaliteit! Dat houdt onder meer in dat onze ‘TimeUnits®” voorzien zijn van DSLR camera’s waardoor we een timelapse movie van hoge kwaliteit kunnen aanleveren. Deze TimeUnits® worden 24/7 gemonitored en worden door ons op afstand beheerd. De locatie maakt hierbij niets uit. Wij maken gebruik van mobiele verbindingen of haken aan op de infrastructuur ter plaatse.

Projecten
Heerema, offshore industry
Bouw en te waterlating van olieplatform Marathon Alba 3

Meer mooie voorbeelden vind je op de website van TRIGGER Timelapse.

 

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden mbt een timelapse registratie contact op via het formulier op de site.

Marathon Alba B3 from Trigger Timelapse | BOU Media on Vimeo.