Hey buddy, hey little boy!

Licht is belangrijk voor fotografie. Niet alleen zorgt het ervoor dat het weerkaatsend licht van een voorwerp wordt overgezet naar een foto, in kleur, of in zwart-wit, maar het kan ook een melancholisch effect meegeven aan een foto. Zo ook hier, waar Fáelán-Quinn weer eens het middelpunt van een compositie vormt. Altijd gewillig om voor de camera te verschijnen. En al helemaal als er ook nog eens een poes te aaien valt! Het harde tegenlicht en de mooie lichtval in de stal geven deze foto zijn bijzondere waarde. De combinatie van het licht en de plaats waarop deze foto gemaakt is geven het een stukje tijdloosheid. De tractor op de achtergrond en de stal-robot aan de rechterkant verraden de huidige tijd, maar het ontbreken van kleur in combinatie met het gevangen en binnenvallende licht plaatsen de foto maar zo een jaar of 50 terug in de tijd.

Camera: Nikon D610
Lens: NIkon 85.0 mm f/1.8
Locatie: Boerderij van Dijk-de Sain te Schellinkhout (NH)

Hey buddy...Hey little man..!